diensten

industrie

Toprek Rigging BV heeft zich ook op de industriële markt georiënteerd.
Met name door de technieken en mentaliteit uit de evenementen sector is het voor ons mogelijk om op plaatsen te komen die door andere als onbereikbaar worden beschouwd.

Toprek Rigging BV doet dit door bijvoorbeeld gebruik te maken van Rope Acces.
Rope Acces is een goed en vooral veilig alternatief voor werk op grote hoogte waarbij het onmogelijk is om daar via andere middelen te komen. Vergeet vooral niet de lagere kosten, snelheid en veiligheid die Rope Acces met zich mee brengt. Kosten; men hoeft geen (waar wel eventueel mogelijk is) grote steiger constructies op- en af te bouwen. Snelheid; de locatie is sneller gereed voor gebruik. Veiligheid; minder mensen staan een kortere tijd bloot aan het gevaar. Denk bijvoorbeeld aan montage werk op hoogte of op moeilijk bereikbare plaatsen, inspecties op hoogte of moeilijk bereikbare plaatsen en het ophangen of verwijderen van banners op hoogte.

Mede door deze werkwijze en mentaliteit kan Toprek Rigging BV projecten uitvoeren in een tijdsbestek die normaal als onmogelijk wordt beschouwd.

inspectie en certificering

Het Arbo informatieblad AI-17 zegt het volgende:
“De eigenaar van hijs- of hefgereedschap dient ervoor zorg te dragen dat het hijs- of hefgereedschap tijdens gebruik periodiek en in elk geval jaarlijks door een deskundige geïnspecteerd wordt.”

Om de klant goed van dienst te kunnen zijn heeft Toprek Rigging BV de kennis en apparatuur in huis om ook dit voor u te verzorgen. Ook inspectie op locatie, grote hoogte, moeilijk bereikbare plaatsen is voor Toprek Rigging BV geen enkel probleem. Indien nodig kunnen wij ook voor “vervangend materieel” zorgen.

cursussen

Toprek Rigging zal zoveel mogelijk zaken behandelen die de mensen op de werkvloer tegenkomen. Ook zullen basiskennis van het materiaal en eventuele basis inspectie methoden worden behandeld.