manual performer flying systems

Toprek Rigging BV heeft een groot aantal manuele vliegsystemen voor de verhuur beschikbaar. Door de zeer snelle installatie tijd zijn deze manuele vliegsystemen ideaal voor uw reizende productie. De systemen worden bediend door 2 personen. Het systeem heeft verschillende veiligheidsvoorzieningen zodat de veiligheid van de artiest altijd wordt gewaarborgd.

Manual Performer Flying Systems

pendulum Systems

Met een pendulum systeem kunnen met relatief simpele bewegingen een zeer verassend en indrukwekkend vliegeffect worden gecreëerd. Er wordt gebruikt gemaakt van 1 ophangpunt. Hierbij wordt de artiest op en neer bewogen waarbij, wanneer gewild, de artiest zich zelf op de grond in het verticale vlak bewegen voor dat ze de lucht in gaan, dat zorgt ervoor dat de beweging zich in de lucht voortzet

Track Systems

Wanneer er de wens is om te vliegen in 2 dimensies, zowel horizontaal als verticaal. Is een tracksysteem 1 van de meest voorkomende opties. Het systeem is perfect voor lage ruimtes en is erg gebruiksvriendelijk. Toprek Rigging BV heeft verschillende soorten tracksystemen zodat er altijd een passend systeem te vinden is.

Handmatig Performer-
vliegsysteem

Geautomatiseerd Performer
vliegsysteem

Performer Winches
and Hoists

Camera Flying
Rigs