performer winches & hoists

Toprek Rigging BV heeft een aantal lieren ontworpen en gebouwd die speciaal ontwikkeld zijn voor het bewegen van en over personen. Deze lieren zijn compact en makkelijk te monteren. Toprek Rigging BV heeft enkele lieren in huis met een vaste, 2 snelheden en met variabele snelheid.

  • 200kg 2 snelheden: 12-24m/min
  • 500kg ketting takel 2 snelheden: 2-8m/min
  • 1000kg variabele snelheid: 0 tot 30m/min
  • 150kg variabele snelheid: 0 tot 180m/min

winches

Met enkele van onze highspeed lieren kunnen zeer hoge snelheden gehaald worden. Deze zijn volledig te programmeren en dus ideaal voor verrassende en indrukwekkende luchtacrobatiek.
Maar ook het voortbewegen van elk gewenst object of het uitvoeren van stunts is geen enkel probleem. Snelheden tot 12m/s en payloads tot +2000kg zijn mogelijk.

 

hoists

Voor veel luchtacts wordt gebruik gemaakt van onze speciale kettingtakels. Door de scherpe prijs en snelle montage mogelijkheden zijn deze ideaal voor een spectaculaire luchtact.

the rotator

De rotator is een compleet traploos programmeerbare motor die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan het aandrijven van draaiplateaus, bewegen van ledwalls en luchtacts.

Handmatig Performer-
vliegsysteem

Geautomatiseerd Performer
vliegsysteem

Performer Winches
and Hoists

Camera Flying
Rigs